Loading...

Antrenor Personal

Rezultate garantate

Antrenament și consiliere personalizată: recuperare medicală, întreținere și tonifiere, dietă și program pentru slăbit, pregătire fizică pentru sportivi, creștere masă musculară.

Timea Iancu

Peste 10 ani de experiență în fitness. E perfecționistă și îi place ceea ce face. Dacă ești fată și cauți antrenor, sun-o pe Timea :)

+40 740 100 364

Raul Sălăjan

Jovial, plin de energie și politicos, Raul are o experiență vastă în fitness, a absolvit cursul de instructor de fitness oferit de Fitness Scandinavia.

+40 740 645 983

Ionuț Iancu

Campion national la culturism și box, a consiliat și antrenat cu success peste 100 de sportivi și amatori. E un profesionist desavârșit, amabil și foarte serios.

+40 729 531 827

Cum functionează

Contactezi pe unul din antrenorii noștri de mai sus sau suni la numărul nostru de contact. În funcție de disponibilitate și preferințe alegi tipul de antrenament care ți-l dorești.

Tipuri de antrenament cu antrenor personal

Antrenament "Unu-la-Unu"

În antrenamentul "Unu-la-Unu" cu antrenor personal, accentul se pune pe tine și doar pe tine.

De asemenea, antrenorul te va motiva să îți atingi și să-ți depăsești limitele, lucru pe care, de unul singur, e greu să de făcut.

Partenerul tău ideal de antrenament

Ți s-a întâmplat să îți programezi un antrenament cu prietenii și când ajungi la sală să constați că doar tu ai venit? Antrenorul va fi alături de tine indiferent de vremea de afară sau cât de aglomerat este orașul.

Vezi preț ›

Antrenament "Cu Prietenii" (2-3 persoane)

Poți forma un grup mic de 2-3 persoane și aftfel îmbini eficiența unui antrenament cu antrenor personal cu distracția și economisești bani.

Când te antrenezi cu prietenii, vei avea parte de o interacțiune socială pe care no o vei obține, dacă te antrenezi singur sau într-o sesiune cu antrenor personal.

Cu cine poti face un grup?

Cu prietenii tăi, cu familia, soțul sau soția sau alți membri ai clubului Performa Fitness cu care te înțelegi bine.

Vezi preț ›